Your SEO optimized titlepage contents

4 kişilik yemek masası, 6 kişilik yemek masası, 8 kişilik yemek masası, 10 kişilik yemek masası

4 kişilik yemek masası, 6 kişilik yemek masası, 8 kişilik yemek masası, 10 kişilik yemek masası
28 Ekim 2021

EVİME NE YAKIŞIR?
Yemek masası almadan önce kendinize sormanız gereken 6 soru

Hangi masa bana uyar?
Hangi masa bana uyar?
Yemek masası birçoğumuz için merkezi bir mobilya parçası. Bir yandan büyüklükleri nedeniyle, diğer yandan birçok daire ve evin açık oturma ve yemek alanlarına sahip olması ve hareketin tam ortasında olması nedeniyle. Bu yüzden eve yeni bir masa gelirse önceden kendinize birkaç soru sormalısınız.
1. Ne kadar alanım var?
Mini yemek odanıza kocaman bir masa sıkıştırmayın ve minyatür bir model değil, tren garı salonu büyüklüğünde bir yemek alanına koymayın. Oranlar her zaman doğru olmalıdır. Bu nedenle yemek alanınızı iyi ölçün ve ayrıca günlük hayatın pratik rutinlerini ve alışılmış geçiş yollarını düşünün.


Kare bir yemek masası en az 80 cm, daha iyi 1 metre derinliğindedir. Sandalyelerle hareket özgürlüğü için her iki tarafta da 75 cm vardır. Rahat bir şekilde kalkabilmek istiyorsun. Uzunluğu değiştirebilirsiniz.

4 kişilik yuvarlak masa genellikle 90 cm çapında ve 6 kişilik 125 cm çapındadır. Burada da her sandalyeye hareket özgürlüğü için 75 cm eklenir.

Normal yemek masası yüksekliği 76 cm'dir, ancak 2 cm yukarı veya aşağı değişebilir. Çoğu sandalyenin oturma yüksekliği 46 cm'dir ve bu nedenle iyi oturur. Halihazırda sandalyeleriniz varsa - özellikle kolçaklı olanlar - yeni masa modeline uymaları için boyutlarını bilmelisiniz.

Boyutlar her zaman sığmalıdır. Büyük odalar XXL mobilya gerektirir.
Boyutlar her zaman sığmalıdır. Büyük odalar XXL mobilya gerektirir.
Dairelerde renkler ne yapar?
RENKLER HAYATINIZI BELİRLER
Dairelerde renkler ne yapar?
2. Masada kaç kişi oturabilmelidir?
Herkesin masada kendini rahat hissetmesi ve her şeyin bir bıçak ve çatalla düzgün çalışması için, her kişinin 60 cm genişliğe ve 40 cm derinliğe ihtiyacı vardır. Bir aile kutlamasında, birbirine yaklaşmak anlamına gelir: Her kişi için 50 cm genişlik yeterlidir. Böylece iki, dört veya sekiz kişilik masanızın ne kadar büyük olması gerektiğini ve yemek alanınıza sığıp sığmadığını öğrenebilirsiniz. Her durumda, yılda ikiden fazla olmayan büyük aile kutlamalarını değil, normları düşünün. Onlarla panoya ek bir masa ekleyebilir veya başlangıçtan dışarı çekilebilen ve böylece uzatılabilen bir masa seçebilirsiniz.

Her misafirin yeterli alana ihtiyacı vardır.
Her misafirin yeterli alana ihtiyacı vardır.
Kanepe almadan önce kendinize sormanız gereken 6 soru
3. Hangi şekil benim için idealdir: dikdörtgen, kare, yuvarlak?
En popüler dikdörtgen modellerdir. Ancak yuvarlak ve kare modellerin de avantajları vardır, özellikle de tüm konuklar arasında iyi bir tartışmaya izin vermeleri nedeniyle. Bu tür masalar yine çok büyükse - düğün kutlamalarındaki devasa, yuvarlak masaları bir düşünün - çok uzakta oturuyorsunuz ve o zaman sadece sola veya sağa konuşabiliyorsunuz. Dar alanlarınız varsa, dikdörtgen ve kare masalar daha iyidir. Kolaylıkla bir köşeye koyabilirsiniz.

Yuvarlak bir yemek masası da memnun edebilir.
Yuvarlak bir yemek masası da memnun edebilir. ( modern yemek masaları)
4. Hangi bacakları seviyorum?
Dört ayak klasiktir. Ancak tek bir masa ayağı bile şık görünüyor. Birçok modelde ayrıca iki iç bacak veya yıldız ayak bulunur. Tekli masa ayağının ve iç ayakların avantajı, sandalyeleri daha özgürce yerleştirebilmenizdir - misafirler herhangi bir masa ayağına sıkışmadan.

Yıldız tabanlı ahşap masa.
Yıldız tabanlı ahşap masa.
5. Yemek masam nasıl olmalı: rahat, fonksiyonel, şık?
Her tablonun bir görünümü vardır. Malzemesi, şekli ve boyutu nedeniyle köşeli, rustik, orijinal veya sade bir şekilde pratik görünüyor. Gelecekteki modelinizin ideal olarak nasıl olması gerektiğini düşünün.

İskandinav görünümüne sahip şık ve havalı bir yemek alanı.
İskandinav görünümüne sahip şık ve havalı bir yemek alanı.
Neyse ki, bu yaşam trendleri geçmişte kaldı

Neyse ki, bu yaşam trendleri geçmişte kaldı
6. İç mekanım için hangi malzeme ve hangi tarz uygundur?
Yemek masası büyük bir mobilya parçası olduğu için yaşam tarzı üzerinde önemli bir etkisi vardır. Bu yüzden, halihazırda yaşadığınız görünümünüze neyin uyduğunu düşünün. Doğal ahşap masa mı, zarif cam masa mı yoksa basit plastik model mi?

Kategoriler
Etiketler
yuvarlak ahşap masalake masalarmasif masamasif ahşap yemek masasıyemek masası çeşitleri4 kişilik yemek masasıtoplantı masalarırestoran masalarıyuvarlak masa fiyatlarıahşap masa modellerimutfak masalarıAhşap yemek masalarıLake yemek masalarıLüks yemek masalarıAhşap masa sandanyelerEskitme yemek masalarıDoğal ahşap yemek masaları6 kişilik yemek masaları8 kişilik yemek masaları10 kişilik yemek masalarıMasif masa modelleriMasif masa fiyatlarıAhşap masa fiyatlarımeşe ahşap yemek masasımutfak masası fiyatlarıağaç masaahşap masameşe ahşap masaCeviz yemek masasıMutfak masası çeşitleri. Oval yemek masasıKare yemek masasıDikdörtgen yemek masasıdoğal ahşap yemek masasıyemek masası fiyatlarıeskitme ahşap yemek masası6 kişilik yemek masasıdoğal ahşap masayemek masasıyemek masası modellerimutfak masasımutfak yemek masasımasa sandalyeMekan Kapılarıyuvarlak ahşap yemek masasıahşap masa sandalyeahşap mutfak masasımeşe masaahşap masa resimleri8 kişilik yemek masası10 kişilik yemek masasıceviz ahşap yemek masasımasif mutfak masasıyemek masalarıKapı İmalatı Yapan FirmalarKapı Çeşit ve ModelleriAhşap KapılarAhşap Kapı ModelleriAhşap Kapı ÇeşitleriAynalı KapılarCamlı KapılarAynasız KapıOda KapısıOda Kapı çeşitleriİç Mekan KapılarOtel Oda KapılarOtel Oda Kapı ModelleriOtel Oda Kapı Çeşitleriİç Mekan Kapı Modelleriİç Mekan Kapı ÇeşitleriGiriş KapılarıBina KapılarıDış Mekan KapılarDış Bina Giriş Kapılarımutfak masa modelleriyuvarlak ahşap yemek masası modeliklasik ahşap masadoğah ahşap mutfak masasımutfak ahşap masasıdikdörtgen ahşap yemek masasımeşe yemek masasıeskitme yemek masasımutfak masası modelleriyuvarlak yemek masası çeşitleriahşap yemek masası çeşitleriyemek masası resimleriyemek masası ve sandalyesiyemek masası takımıbüyük ahşap yemek masasılüks ahşap yemek masasıucuz ahşap yemek masasıoval yemek masalarıyuvarlak masa sandalyeahşap yuvarlak masalüks yemek masasımasif masa resimlerialtı kişilik masadoğal ahşap mutfak masasıyuvarlak ahşap masa çeşitlerimasa ve sandalye çeşitleriağaç yemek masalarıkütük masarestorant masalarılüks restaurant masalarıahşap restaurant masalarıahşap yemek masa sandalyemasif yeme masasıklasik ahşap yemek masalareskitme ahşap yemek masalarlüks ahşap masaahşap yemek masasıaltı kişilik yemek masasıdört kişilik yemek masasısekiz kişilik yemek masasıon kişilik yemek masasıyemek masaları çeşitleritoplantı masaları modelleriyuvarlak yemek masasıyuvarlak toplantı masasımasif masa çeşitleriklasik ahşap yemek masaları