Your SEO optimized titlepage contents

4 kişilik yemek masası, 6 kişilik yemek masası, 8 kişilik yemek masası, 10 kişilik yemek masası

4 kişilik yemek masası, 6 kişilik yemek masası, 8 kişilik yemek masası, 10 kişilik yemek masası
28 Ekim 2021

Yeni yemek masası - doğru olanı nasıl bulabilirim!
Ahşap mı yoksa metal ayak mı? yemek masası, farklı çerçevelerle kombinlenebilir.
Ahşap mı yoksa metal ayak mı? yemek masası, farklı çerçevelerle kombinlenebilir.
Yemek masası evdeki yaşamın temel taşıdır. Doğru yükseklikten oturacak kişi sayısına kadar - yeni bir yemek masası alırken nelere dikkat etmeniz gerektiğini buradan okuyun. Bir rehber!
makale içeriği
1. Açıklığa kavuşturun: Yemek masasında kaç kişi olmalı
2. Yemek masasının doğru boyutu
3. Yemek masası için ne kadar alan hesaplamanız gerekir?
4. Yemek masası için mükemmel yükseklik
5. Yemek masası için malzeme
6. Doğru yemek masası şekli
7. Yemek masası için doğru çerçeve
8. Yemek masası için kaliteli işaretler
9. Oturmayı deneyin - yemek masası alırken olmazsa olmazlardan
Yenisine ihtiyacı olan herkes bilir ki yemek masası sadece bir masa, yani ayaklı bir tabak değildir. Çünkü yemek masası bir apartmanın iletişim merkezidir. Hayat onun etrafında döner. Ortak yemekler aile sofrasında yenir, oyunlar oynanır, el işleri yapılır, ödevler yapılır, home office olarak hizmet verir ve tatillerde güzel görünür ya da misafir geldiğinde temsili görevler üstlenir. Ayrıca, yaşam ortamına uyumlu bir şekilde uymalıdır. Bu nedenle, hangi modelin ihtiyaçlarınıza en uygun olduğunu dikkatlice düşünmekte fayda var.

Yemek Masası
yemek masası
Sandalyeler ile siyah yemek masası
Halka Masa

Modern yemek masaları

1. Açıklığa kavuşturun: Yemek masasında kaç kişi olmalı
Satın almadan önce, sadece yeni yemek masası için ne kadar yer olduğunu ölçmek zorunda değilsiniz, aynı zamanda normalde kaç kişinin oturduğunu ve maksimum kaç misafir için yeterli olacağını da düşünmelisiniz
mavi ve beyaz sofra takımı
Başarılı masa dekorasyonu
mağazasında tabaklar, çatal bıçaklar ve masa örtüleri.
2. Yemek masasının doğru boyutu
Tipik olarak, bir yer ayarı 60 cm genişliğinde ve 40 cm derinliğindedir. Kaseler ve tencereler için ortasına yaklaşık 20 cm ekleyin. İdeal olarak, bir masa bir metre genişliğindedir. Rahat bir şekilde kalkabilmek için sandalye derinliğini artı 30 cm olarak planlayın.

Bir bakışta kişi sayısına göre ideal masa boyutu
Yuvarlak olanlar durumunda dikdörtgen çap durumunda kişi uzunluğu
tablolar tablolar

4 120 cm 80 cm
6 180 cm 120 cm
8 240 cm 160 cm
10 300 cm 200 cm

3. Yemek masası için ne kadar alan hesaplamanız gerekir
Ancak yemek masasının kendisinin de iyi görünmesi için alana ihtiyacı vardır ve böylece konukların akşamı sandalye ve masa arasında sıkışıp kalmasına gerek kalmaz. Genel kural şudur: Sandalyenin derinliğini masa boyutuna ekleyin ve 30 cm daha ekleyin, ardından kalkmak için yeterli hareket özgürlüğünüz olur. Karanlık bir yemek masasına karar verdiyseniz, biraz daha fazla yer vermelisiniz, daha iyi görünüyor.

4. Yemek masası için mükemmel yükseklik
Yemek masalarının standart yüksekliği 74 ila 78 cm (üst kenar) olup, oturacak kişilerin boyuna ve sandalyelerin oturma yüksekliğine bağlıdır.

Çoğu sandalyenin oturma yüksekliği 46 cm'dir ve en iyi şekilde 76 cm yüksekliğindeki masalarla tamamlanır - koltuk yüksekliği ile masanın üst kenarı arasında 30 cm'lik bir mesafe standart bir boyut olarak kullanılabilir.

Önemli: Halihazırda sandalyeler varsa, masanın uygun yükseklikte olması gerekir. Bu durumda daha sonra kötü sürprizlerle karşılaşmamak için masa almadan önce sandalyeleri ölçmek gerekir.

Yemek masasının yüksekliği ile esnek kalmak istiyorsanız, yüksekliği ayarlanabilir bir çözüm seçme seçeneğiniz var.

Ayrıca masanın diz mesafesi açısından da uygun olması gerekir. Bu, zemin ile çerçevenin alt kenarı arasındaki mesafenin - yani masanın çerçevesinin - o kadar büyük olması gerektiği anlamına gelir ki, daha uzun bacaklı insanlar yine de seçilen sandalye yüksekliğinde masanın altına rahatça sığabilir.

Kolçaklı sandalyeleriniz varsa ve bunları yemek masasıyla kombinlemek istiyorsanız, yeni masanın altına da sığdığından emin olmalısınız.

5. Yemek masası için malzeme
Stil açısından, zarif mi yoksa rustik bir tarzı mı tercih ettiğinizi ve ahşap, cam, doğal taştan, muhtemelen metalle birleştirilmiş bir yemek masası isteyip istemediğinizi netleştirmek önemlidir.

Genellikle sadece kimde değil, ahşap masalar alırsınız.

Kategoriler
Etiketler
yuvarlak ahşap masalake masalarmasif masamasif ahşap yemek masasıyemek masası çeşitleri4 kişilik yemek masasıtoplantı masalarırestoran masalarıyuvarlak masa fiyatlarıahşap masa modellerimutfak masalarıAhşap yemek masalarıLake yemek masalarıLüks yemek masalarıAhşap masa sandanyelerEskitme yemek masalarıDoğal ahşap yemek masaları6 kişilik yemek masaları8 kişilik yemek masaları10 kişilik yemek masalarıMasif masa modelleriMasif masa fiyatlarıAhşap masa fiyatlarımeşe ahşap yemek masasımutfak masası fiyatlarıağaç masaahşap masameşe ahşap masaCeviz yemek masasıMutfak masası çeşitleri. Oval yemek masasıKare yemek masasıDikdörtgen yemek masasıdoğal ahşap yemek masasıyemek masası fiyatlarıeskitme ahşap yemek masası6 kişilik yemek masasıdoğal ahşap masayemek masasıyemek masası modellerimutfak masasımutfak yemek masasımasa sandalyeMekan Kapılarıyuvarlak ahşap yemek masasıahşap masa sandalyeahşap mutfak masasımeşe masaahşap masa resimleri8 kişilik yemek masası10 kişilik yemek masasıceviz ahşap yemek masasımasif mutfak masasıyemek masalarıKapı İmalatı Yapan FirmalarKapı Çeşit ve ModelleriAhşap KapılarAhşap Kapı ModelleriAhşap Kapı ÇeşitleriAynalı KapılarCamlı KapılarAynasız KapıOda KapısıOda Kapı çeşitleriİç Mekan KapılarOtel Oda KapılarOtel Oda Kapı ModelleriOtel Oda Kapı Çeşitleriİç Mekan Kapı Modelleriİç Mekan Kapı ÇeşitleriGiriş KapılarıBina KapılarıDış Mekan KapılarDış Bina Giriş Kapılarımutfak masa modelleriyuvarlak ahşap yemek masası modeliklasik ahşap masadoğah ahşap mutfak masasımutfak ahşap masasıdikdörtgen ahşap yemek masasımeşe yemek masasıeskitme yemek masasımutfak masası modelleriyuvarlak yemek masası çeşitleriahşap yemek masası çeşitleriyemek masası resimleriyemek masası ve sandalyesiyemek masası takımıbüyük ahşap yemek masasılüks ahşap yemek masasıucuz ahşap yemek masasıoval yemek masalarıyuvarlak masa sandalyeahşap yuvarlak masalüks yemek masasımasif masa resimlerialtı kişilik masadoğal ahşap mutfak masasıyuvarlak ahşap masa çeşitlerimasa ve sandalye çeşitleriağaç yemek masalarıkütük masarestorant masalarılüks restaurant masalarıahşap restaurant masalarıahşap yemek masa sandalyemasif yeme masasıklasik ahşap yemek masalareskitme ahşap yemek masalarlüks ahşap masaahşap yemek masasıaltı kişilik yemek masasıdört kişilik yemek masasısekiz kişilik yemek masasıon kişilik yemek masasıyemek masaları çeşitleritoplantı masaları modelleriyuvarlak yemek masasıyuvarlak toplantı masasımasif masa çeşitleriklasik ahşap yemek masaları