Your SEO optimized titlepage contents

4 kişilik yemek masası, 6 kişilik yemek masası, 8 kişilik yemek masası, 10 kişilik yemek masası

4 kişilik yemek masası, 6 kişilik yemek masası, 8 kişilik yemek masası, 10 kişilik yemek masası
28 Ekim 2021

Modern görünümlü ince cam tablalı yemek masası ve sandalyeler
Yemek masaları için doğru malzeme
19 Mayıs 2021 • 4 dakikalık tahmini okuma süresi
Yemek masası için birçok malzeme var ama yeni bir yemek masası alırken hangi malzemeyi seçmelisiniz? Aşağıda, avantajları ve bakım ipuçları da dahil olmak üzere, yemek masaları için en yaygın malzemelerimizi tanıtacağız.

Masif ahşap yemek masaları
Masif ahşaptan yapılmış bir yemek masası ile temelde kendinizi iyi hissediyorsunuz - masif ahşap özellikle sağlam, sürdürülebilir ve dayanıklıdır, iç mekan iklimini iyileştirdiği kanıtlanmıştır ve her zaman sıcak, davetkar bir ortam sağlar. Ek olarak, masif ahşap, açık gözenekli yapısı tozun elektrostatik yüklenmesini önlediğinden antibakteriyel etkiye sahiptir. Bununla ilgili özel olan şey: Her ahşap parçası, bireysel dokusu nedeniyle benzersizdir, böylece masif ahşaptan yapılmış bir yemek masası ile yemek odasına kendi karakterine sahip mobilyalar getirebilirsiniz.

Masif ve kısmen masif ahşap arasındaki farkı bilmek iyidir. Masif ahşap mobilyalar, ancak tamamen masif ahşaptan yapılmışsa (arka duvar ve çekmeceler hariç, örneğin şifonyerler için) ve kaplamalı değilse bu şekilde tanımlanabilir.

Masif ahşap mobilyaların uygun bakımı
Yeni masif ahşap masanızın özel estetiğini mümkün olduğunca uzun süre kullanabilmeniz için elbette düzenli olarak bakımını da yapmalısınız. Masif ahşap, bakımı çok kolay bir malzeme olarak kabul edilir, ancak doğru kullanım, daha uzun süre yeni gibi görünmesini sağlar. Masif ahşabın doğru bakımı için birkaç ipucunu burada özetledik:

Ahşap yüzeyi tüy bırakmayan, kuru bir bezle düzenli olarak silin. Hafif kirlenme durumunda bezi biraz nemlendirebilirsiniz. Bu durumda, malzemede çatlak olmaması için kalan nemi emdiğinizden emin olun.
Daha ağır kirleri su, nötr sabun ve temiz bir süngerle çözebilirsiniz. Burada da önemlidir: Temizledikten sonra malzemeyi kurulamak önemlidir.
Yılda bir veya iki kez, masif ahşap masanızın bakımını doğal yağ veya mobilya cilası ile yapmanız önerilir. Kuruduktan sonra, yüzeyi yumuşak bir bezle veya muflonla cilalayın - bitmiş. Ahşabın derinliklerine nüfuz eden yağ veya mum, ahşabın yüzeyini nem ve kirden korur.
Doğal parlaklığını korumak ve çatlamaları önlemek için masif ahşap mobilyalar için özel bakım ürünleri kullanmalısınız, özel ahşap cinsine uygun bir ürün olması önemlidir. Ahşabın yapısına zarar verebileceklerinden, yağda çözünen ev temizleyicileri kullanmamak daha iyidir.
Yağlı veya mumlu ahşap üzerindeki çizikler veya ağır kirler ince zımpara kağıdı ile temizlenebilir. Ardından tüm öğütme artıklarını temizleyin ve etkilenen alan(lar)ı üretici tarafından önerilen bir yağ veya balmumu ile işlemden geçirin.

Sonraki
Cam yemek masaları
Camdan yapılmış bir yemek masası, şeffaf yüzeyi sayesinde yemek odasına her zaman belirli bir hafiflik getirir ve çok çeşitli mobilyalara kolayca entegre edilebilir. Cam masa iyi bir seçimdir, özellikle de tekstil kendi kendine geldiğinden, ilgi odağına bir halı koymak istiyorsanız. Camdan yapılmış bir yemek masası, diğer malzemelerden yapılmış masalara göre daha "havadar" göründüğü ve böylece odaya biraz daha fazla alan sağladığı için küçük yemek odaları için idealdir.

Bir cam masa nispeten havalı bir görünüme sahiptir - sıcak bir ortam yaratmak isteyen herkes onu en iyi şekilde ahşapla birleştirebilir veya kabarık tekstiller veya hoş dekoratif öğelerle yemek odasına daha fazla rahatlık katabilir. Ancak cam masanızın dezavantajı, nispeten daha az affetmesidir - ne kadar küçük olursa olsun her parmak izi veya toz kırıntısı iz bırakır; Ek olarak, çizikler masif ahşapta olduğu kadar kolay giderilemez.

Cam masaları uygun şekilde koruyun
Cam yemek masaları lekelenmeye çok meyilli olduğu için mutlaka düzenli olarak bakımını yapmalısınız. Ama merak etmeyin, bakım ve temizlik oldukça hızlı bir şekilde yapılır. Temiz, yumuşak bir bez üzerinde küçük bir pencere camı temizleyicisi - cam masanız her taraftan yeniden parlayacak.

Daha ağır kirlenme durumunda, örneğin B. Cam jantlar içmek, bu genellikle yeterli değildir, burada en iyi şekilde alkol veya bulaşık deterjanı gibi çözücüler kullanmalısınız, ancak florür bazlı, alkalin veya agresif maddeler kullanmamalısınız. Kuruyan yemek artıklarını bir sünger ve aynı solüsyonla dikkatli bir şekilde yüzeyden çıkarabilirsiniz.

İpucu: Bakım rutininiz için elinizde bir cam temizleyiciniz yok mu? Temiz su ile limon suyu, kirlenmeye karşı evde kullanılan bir çare olarak kendini kanıtlamıştır - ardından yumuşak bir bezle cilalamanız yeterlidir.

Kategoriler
Etiketler
yuvarlak ahşap masalake masalarmasif masamasif ahşap yemek masasıyemek masası çeşitleri4 kişilik yemek masasıtoplantı masalarırestoran masalarıyuvarlak masa fiyatlarıahşap masa modellerimutfak masalarıAhşap yemek masalarıLake yemek masalarıLüks yemek masalarıAhşap masa sandanyelerEskitme yemek masalarıDoğal ahşap yemek masaları6 kişilik yemek masaları8 kişilik yemek masaları10 kişilik yemek masalarıMasif masa modelleriMasif masa fiyatlarıAhşap masa fiyatlarımeşe ahşap yemek masasımutfak masası fiyatlarıağaç masaahşap masameşe ahşap masaCeviz yemek masasıMutfak masası çeşitleri. Oval yemek masasıKare yemek masasıDikdörtgen yemek masasıdoğal ahşap yemek masasıyemek masası fiyatlarıeskitme ahşap yemek masası6 kişilik yemek masasıdoğal ahşap masayemek masasıyemek masası modellerimutfak masasımutfak yemek masasımasa sandalyeMekan Kapılarıyuvarlak ahşap yemek masasıahşap masa sandalyeahşap mutfak masasımeşe masaahşap masa resimleri8 kişilik yemek masası10 kişilik yemek masasıceviz ahşap yemek masasımasif mutfak masasıyemek masalarıKapı İmalatı Yapan FirmalarKapı Çeşit ve ModelleriAhşap KapılarAhşap Kapı ModelleriAhşap Kapı ÇeşitleriAynalı KapılarCamlı KapılarAynasız KapıOda KapısıOda Kapı çeşitleriİç Mekan KapılarOtel Oda KapılarOtel Oda Kapı ModelleriOtel Oda Kapı Çeşitleriİç Mekan Kapı Modelleriİç Mekan Kapı ÇeşitleriGiriş KapılarıBina KapılarıDış Mekan KapılarDış Bina Giriş Kapılarımutfak masa modelleriyuvarlak ahşap yemek masası modeliklasik ahşap masadoğah ahşap mutfak masasımutfak ahşap masasıdikdörtgen ahşap yemek masasımeşe yemek masasıeskitme yemek masasımutfak masası modelleriyuvarlak yemek masası çeşitleriahşap yemek masası çeşitleriyemek masası resimleriyemek masası ve sandalyesiyemek masası takımıbüyük ahşap yemek masasılüks ahşap yemek masasıucuz ahşap yemek masasıoval yemek masalarıyuvarlak masa sandalyeahşap yuvarlak masalüks yemek masasımasif masa resimlerialtı kişilik masadoğal ahşap mutfak masasıyuvarlak ahşap masa çeşitlerimasa ve sandalye çeşitleriağaç yemek masalarıkütük masarestorant masalarılüks restaurant masalarıahşap restaurant masalarıahşap yemek masa sandalyemasif yeme masasıklasik ahşap yemek masalareskitme ahşap yemek masalarlüks ahşap masaahşap yemek masasıaltı kişilik yemek masasıdört kişilik yemek masasısekiz kişilik yemek masasıon kişilik yemek masasıyemek masaları çeşitleritoplantı masaları modelleriyuvarlak yemek masasıyuvarlak toplantı masasımasif masa çeşitleriklasik ahşap yemek masaları