Your SEO optimized titlepage contents

lake yemek masası fiyatları

 lake yemek masası fiyatları
03 Ekim 2021

MODERN MAHONONY LÜKS YEMEK MASASI 240CM
ÖN SİPARİŞ VER
Teslimatlar 3 hafta içinde başlar ** Ürünlerimiz sadece yetenekli ustalarımız tarafından monte edilir. Kullanılan malzemelerin doğal özellikleriyle birleşen güvenilir el dokunuşu, gerçekten eşsiz bir ürün ortaya çıkarmaktadır. Üretim sürecinin her aşamasında kalite kontrolleri ve değerlendirmeleri yapılmaktadır. Kullandığımız malzemeler seçilmiş malzemelerdir ve tek bir tasarımda bir araya getirilerek uzun yıllar keyifle kullanılacak dayanıklı ürünler üretilir.
Bu modern lüks yemek masası, yarı parlak kaplamaya sarılmış Danimarka ve Fransız tarzı mobilya izlenimi vererek, bu masayı yemek odanızı güzelleştirmek için uygun bir seçim haline getiriyor. Güçlü maun ahşap malzeme ile bu masa her türlü hava koşulunda uzun süre dayanabilir. Eşsiz tasarımı, bu tablonun konforla birlikte şık ama estetik bir dokunuş sağlamasını sağlar. Güvenilir eller tarafından üretilen, güvenliği ve konforu ön planda tutan ustalarımız, bu yemek masasını ihracat kalite standartlarına uygun olarak yapmaktadır. Bu nedenle, bu yemek masasına sahip olmanın aileniz için doğru bir seçim olduğuna şüphe yok. Ne için bekliyorsun? Bu özel yemek masası ile yemek odanıza şıklık ve rahatlık katalım. Bu maun lüks yemek masasını hemen mağazamızdan alın çünkü hala mevcut ve montajı çok kolay.


180cm, 200cm, 240cm olmak üzere 3 boy seçeneği vardır.

ÖZELLİKLER
Derinlik 100,00 cm x Genişlik 240,00 cm x Yükseklik 76,00 cm
Ağırlık: 64,80 kg
Beyaz renk
sıkıntılı: Hayır
Montaj gerekli: Evet
MALZEMELER VE ÖZELLİKLER
Malzemeler
Fırında kurutulmuş katı maun ve MDF
Özellikleri
El yapımı mobilyalarımızın yaratılmasında yer alan malzemeler ve süreçler, her bir üründe takdir edilebilecek bir kalite ve benzersizlik düzeyi yaratır. Kullanılan doğal malzemelerdeki güzellik ve bireysel farklılıklar, bitirme tekniklerimizin el uygulamalarıyla birleştiğinde, makineler tarafından taklit edilemeyen bir sıcaklık ve konfor yaratır.
Küratörlü Malzeme Seçimi - Malzemelerimiz özenle seçilir ve gelecek yıllar boyunca keyifle kullanabileceğiniz uzun ömürlü dayanıklı bir ürün üretmek için tasarımlarımızda birleştirilir. Bu nedenle, altta yatan malzeme yüzeyinin ve yöneliminin doğal özelliklerine bağlı olarak kaplama biraz farklı görünebilir.
Doğal Malzemeleri Kucaklamak - Kullanılan malzemelerin doğal özelliklerini benimsiyoruz. Her ahşap parçası, damarı, rengi ve dokusu nedeniyle tamamen benzersizdir ve kopyalanamaz. Finiş, alttaki malzemelerin benzersiz ve doğal dokularını gösterecektir. Ahşap malzemelerin doğal büzülme ve genleşme özelliklerine uyum sağlamak için, montaj ve bitirme sırasında derzlerde kasıtlı olarak küçük boşluklar bırakılır.
Bireysel İşçilik - Ürünlerimizin tamamı yetenekli ustalar tarafından el yapımıdır. Bu kişisel dokunuş, kullanılan malzemelerin doğal özellikleriyle birleşerek, gerçekten eşi benzeri olmayan benzersiz bir ürün ortaya çıkarıyor. Yüzeyde hafif değişiklikler beklenebilir ve ürün kusuru olarak kabul edilmez.
Minimum Montaj Gerekli - Bu ürün çoğunlukla monte edilmiş halde gönderilir. 2 kişi ile yaklaşık 20 dakika içerisinde komple montaj yapılabilmektedir.
Klasik Beyaz Kaplama - Dayanıklı bir üst kat ile kapatılmış tam kaplama, beş katmanlı yarı parlak boyalı kaplama. Klasik Beyazın dokusu, maun gibi doğal ahşap malzemeler üzerinde alttaki malzemeyi nazikçe tanımlar ve hafif eskitme etkisine neden olabilir. Bu parlak beyaz, tek başına veya Kontrast ve Vurgu Koleksiyonlarından Siyah veya Kahverengi kaplamalardan herhangi birinde bulunan bileşenlerle birleştirilebilecek kadar çok yönlüdür.
Fırında Kurutulmuş Masif Maun Çerçeve

Kategoriler
Etiketler
yuvarlak ahşap masalake masalarmasif masamasif ahşap yemek masasıyemek masası çeşitleri4 kişilik yemek masasıtoplantı masalarırestoran masalarıyuvarlak masa fiyatlarıahşap masa modellerimutfak masalarıAhşap yemek masalarıLake yemek masalarıLüks yemek masalarıAhşap masa sandanyelerEskitme yemek masalarıDoğal ahşap yemek masaları6 kişilik yemek masaları8 kişilik yemek masaları10 kişilik yemek masalarıMasif masa modelleriMasif masa fiyatlarıAhşap masa fiyatlarımeşe ahşap yemek masasımutfak masası fiyatlarıağaç masaahşap masameşe ahşap masaCeviz yemek masasıMutfak masası çeşitleri. Oval yemek masasıKare yemek masasıDikdörtgen yemek masasıdoğal ahşap yemek masasıyemek masası fiyatlarıeskitme ahşap yemek masası6 kişilik yemek masasıdoğal ahşap masayemek masasıyemek masası modellerimutfak masasımutfak yemek masasımasa sandalyeMekan Kapılarıyuvarlak ahşap yemek masasıahşap masa sandalyeahşap mutfak masasımeşe masaahşap masa resimleri8 kişilik yemek masası10 kişilik yemek masasıceviz ahşap yemek masasımasif mutfak masasıyemek masalarıKapı İmalatı Yapan FirmalarKapı Çeşit ve ModelleriAhşap KapılarAhşap Kapı ModelleriAhşap Kapı ÇeşitleriAynalı KapılarCamlı KapılarAynasız KapıOda KapısıOda Kapı çeşitleriİç Mekan KapılarOtel Oda KapılarOtel Oda Kapı ModelleriOtel Oda Kapı Çeşitleriİç Mekan Kapı Modelleriİç Mekan Kapı ÇeşitleriGiriş KapılarıBina KapılarıDış Mekan KapılarDış Bina Giriş Kapılarımutfak masa modelleriyuvarlak ahşap yemek masası modeliklasik ahşap masadoğah ahşap mutfak masasımutfak ahşap masasıdikdörtgen ahşap yemek masasımeşe yemek masasıeskitme yemek masasımutfak masası modelleriyuvarlak yemek masası çeşitleriahşap yemek masası çeşitleriyemek masası resimleriyemek masası ve sandalyesiyemek masası takımıbüyük ahşap yemek masasılüks ahşap yemek masasıucuz ahşap yemek masasıoval yemek masalarıyuvarlak masa sandalyeahşap yuvarlak masalüks yemek masasımasif masa resimlerialtı kişilik masadoğal ahşap mutfak masasıyuvarlak ahşap masa çeşitlerimasa ve sandalye çeşitleriağaç yemek masalarıkütük masarestorant masalarılüks restaurant masalarıahşap restaurant masalarıahşap yemek masa sandalyemasif yeme masasıklasik ahşap yemek masalareskitme ahşap yemek masalarlüks ahşap masaahşap yemek masasıaltı kişilik yemek masasıdört kişilik yemek masasısekiz kişilik yemek masasıon kişilik yemek masasıyemek masaları çeşitleritoplantı masaları modelleriyuvarlak yemek masasıyuvarlak toplantı masasımasif masa çeşitleriklasik ahşap yemek masaları