Your SEO optimized titlepage contents

lüks masif ahşap masa çeşitleri

 lüks masif ahşap masa çeşitleri
03 Ekim 2021

Yemek Masası Renkleri Yaşlanıyor mu? Bunun nedeni ve üstesinden nasıl gelinir
Ahşap bir yemek masasını istediğiniz tasarımda kesmek ve monte etmek için çok çaba sarf etmiş olabilirsiniz. Şekil ve güç mükemmel, ancak renkler uyuşmuyor. Sıklıkla ortaya çıkan sorunların çoğu, daha kolay bir ahşap rengine ihtiyacınız olsa bile, çok koyu ahşabın rengidir.

Minimalist bir yemek masasında çok eski olan renkler pek uygun değil. Parlak ve parlak renkler en çok arananlardır. Kaliteli ahşabın çoğu rengi daha koyu bir renge sahip olmalıdır. Örneğin, koyu kahverengi renkli tik ağacı veya siyah gül ağacı ağacı.

Doğal renklerde minimalist bir ahşap yemek masasını evde kolaylaştırmanın en iyi yolu nedir? Eğer değiştirmek isterseniz ahşap ağartma ve ahşap boyama kullanımı oldukça uygun bir çözümdür. Tüm ağartma ve leke ürünleri arasından doğru olanı da seçmelisiniz.

Leke ve ağartma uygulama tekniğinin doğru olması gerektiğini unutmayınız. Bir kez yanlış uygulama, ortaya çıkan renk mükemmel değildir. Renkler çizgili olabilir ve bitirme işlemini sıfırdan tekrarlamak zorunda kalacaksınız. Bundan kaçınarak, bitirmeyi buradan öğrenebilirsiniz.

Ahşap Yemek Masalarının Eski Renklere Sahip Olmasının 4 Nedeni
Ahşabın daha koyu bir renge sahip olmasının birkaç nedeni vardır. Ahşap bir yemek masası monte etmeden önce bile bu sebebi bilmelisiniz. İşlevi, bitirme işlemini daha pürüzsüz hale getirmektir. Daha sonra kullanılan ağartma ve leke ürünleri en iyi şekilde çalışmalıdır.

Yemek masasının renginin değişmesinin nedeni iç veya dış kaynaklı olabilir. nedenleri nelerdir? Açıklama burada.

Ahşap türü
Daha koyu ahşap rengi aslında ahşabın kalitesinin daha iyi olduğunu gösterir. Bu, daha sıkı gözenek şekli nedeniyle yapının daha güçlü olduğu anlamına gelir. Endonezya'daki parke türünün kendisi oldukça pahalı bir fiyata sahiptir. Bir yemek masası için ahşabın fiyatı milyonlarca rupi olabilir. Ahşabın cinsi rengin koyulaşmasına neden olur.

çok uzun kurutma
Ahşabın dış etkenlerden yani güneşte çok uzun kalmasından dolayı da rengi değişebilir. Orijinal rengi aslında açık olan ahşap, genellikle güneş ışığına maruz kaldığında kararır. Genellikle koyu renkler ahşabın damarına daha meyilli olduğundan daha keskindir. Bu ağaç türü, rengi çok açık olan yumuşak bir ağaç olmasına rağmen.

Önceki leke tabakası
Diğer dış etkenler de eski ahşap leke tabakasından gelebilir. Bu katman ahşabı koyulaştıracaktır. Kullanılmış ahşap kullanırsanız, bu genellikle olur. Daha açık bir renge değiştirmek sorun değil. Eski kaplama katmanını çıkarmanız ve yenisiyle kaplamanız yeterlidir.

Siyah leke mantarı nedeniyle
Mantar sorunları genellikle ahşabı daha koyu veya daha koyu hale getirir. Ne yazık ki bu neden rengi düzensiz yapar. Sadece mantardan etkilenen ahşabın yüzeyi renk değiştirir. Sorun mantar ise, yeni bir kat ile uygulamadan önce mantar önleyici bir ilaç uygulamanız gerekecektir.

Yemek Masası Renkleri Nasıl Daha Kolay Görünür?
Koyu renkler her tür ahşaba, hatta yüz milyonlarca rupiye mal olan tik yemek masasına zarar verebilir. Eski minimalist yemek masasının renginden kaçınmak istiyorsanız, ilk adım rengi ışığa değiştirmek. Bir ağartma ürünü ile yemek masasının renk tonunu azaltın.

Tüm ahşap ağartma işlemleri en iyi şekilde çalışmayabilir. Bu, yalnızca belirli ağartmanın ahşabın renk tonunu doğal olarak azaltacağı anlamına gelir. Bu ürünlerden biri de White Agent 250'dir. Bu ahşap ağartıcı su bazlıdır, bu nedenle ağartılan herhangi bir ahşap doğal olarak rengini kaybeder.

Ahşabın damarına zarar vermez, uygulama işlemi çok kolaydır. Ahşap bir yemek masasının rengini canlandırmak istiyorsanız bu adımları izleyin.

Kir ve tozu temizlemek için yemek masası yüzeyini zımparalayın. Ardından tüm tozu temizleyin.
White Agent 250'yi suyla karıştırın. Tablo renginin koyu seviyesine bağlı olarak oran 1: 1 ve 1: 2 olabilir. Daha fazla ilaç, daha parlak renk.
WA 250 solüsyonunu masa yüzeyinin her yerine bir fırça ile fırçalayın. Malzemenin ahşap gözeneklerine sızması için ahşap damar yönünde yapılır.
Ahşabın rengi daha açık bir renge dönene kadar yemek masasını 4 saatten fazla bırakın. Yeterince parlak değilse, tekrar uygulayın ve kurulayın.
Yemek masasını akan su altında durulayın ve rengin açık olduğuna inanıldıktan sonra tekrar kurulayın.
Masayı bitirmeye hazır olmadan mantarları kurumaya bırakın.
Biovarnish Wood Stain'den Açık Renk Seçimi
Masa için parlak bir ahşap leke rengi seçme konusunda hala kafanız mı karıştı? Biovarnish ahşap lekesinin çözümü var. Aralarından seçim yapabileceğiniz birkaç parlak ahşap renk seçeneği vardır.

Kategoriler
Etiketler
yuvarlak ahşap masalake masalarmasif masamasif ahşap yemek masasıyemek masası çeşitleri4 kişilik yemek masasıtoplantı masalarırestoran masalarıyuvarlak masa fiyatlarıahşap masa modellerimutfak masalarıAhşap yemek masalarıLake yemek masalarıLüks yemek masalarıAhşap masa sandanyelerEskitme yemek masalarıDoğal ahşap yemek masaları6 kişilik yemek masaları8 kişilik yemek masaları10 kişilik yemek masalarıMasif masa modelleriMasif masa fiyatlarıAhşap masa fiyatlarımeşe ahşap yemek masasımutfak masası fiyatlarıağaç masaahşap masameşe ahşap masaCeviz yemek masasıMutfak masası çeşitleri. Oval yemek masasıKare yemek masasıDikdörtgen yemek masasıdoğal ahşap yemek masasıyemek masası fiyatlarıeskitme ahşap yemek masası6 kişilik yemek masasıdoğal ahşap masayemek masasıyemek masası modellerimutfak masasımutfak yemek masasımasa sandalyeMekan Kapılarıyuvarlak ahşap yemek masasıahşap masa sandalyeahşap mutfak masasımeşe masaahşap masa resimleri8 kişilik yemek masası10 kişilik yemek masasıceviz ahşap yemek masasımasif mutfak masasıyemek masalarıKapı İmalatı Yapan FirmalarKapı Çeşit ve ModelleriAhşap KapılarAhşap Kapı ModelleriAhşap Kapı ÇeşitleriAynalı KapılarCamlı KapılarAynasız KapıOda KapısıOda Kapı çeşitleriİç Mekan KapılarOtel Oda KapılarOtel Oda Kapı ModelleriOtel Oda Kapı Çeşitleriİç Mekan Kapı Modelleriİç Mekan Kapı ÇeşitleriGiriş KapılarıBina KapılarıDış Mekan KapılarDış Bina Giriş Kapılarımutfak masa modelleriyuvarlak ahşap yemek masası modeliklasik ahşap masadoğah ahşap mutfak masasımutfak ahşap masasıdikdörtgen ahşap yemek masasımeşe yemek masasıeskitme yemek masasımutfak masası modelleriyuvarlak yemek masası çeşitleriahşap yemek masası çeşitleriyemek masası resimleriyemek masası ve sandalyesiyemek masası takımıbüyük ahşap yemek masasılüks ahşap yemek masasıucuz ahşap yemek masasıoval yemek masalarıyuvarlak masa sandalyeahşap yuvarlak masalüks yemek masasımasif masa resimlerialtı kişilik masadoğal ahşap mutfak masasıyuvarlak ahşap masa çeşitlerimasa ve sandalye çeşitleriağaç yemek masalarıkütük masarestorant masalarılüks restaurant masalarıahşap restaurant masalarıahşap yemek masa sandalyemasif yeme masasıklasik ahşap yemek masalareskitme ahşap yemek masalarlüks ahşap masaahşap yemek masasıaltı kişilik yemek masasıdört kişilik yemek masasısekiz kişilik yemek masasıon kişilik yemek masasıyemek masaları çeşitleritoplantı masaları modelleriyuvarlak yemek masasıyuvarlak toplantı masasımasif masa çeşitleriklasik ahşap yemek masaları