Your SEO optimized titlepage contents

yuvarlak mutfak masası

yuvarlak mutfak masası
06 Ekim 2021

Doğru yemek odası masası nasıl seçilir?


Doğru yemek odası masasını seçmek için estetik yönün ötesinde çok faydalı birkaç kriteri göz önünde bulundurmalısınız:

masasının yeri

1 / Yemek masanızı oturma odanızda nereye yerleştirmelisiniz?

Bir yemek masası satın almadan önce deve:

Yemek odanızdaki veya oturma odanızdaki boş alanı kontrol edin,

Örneğin, uzantıları olan bir yemek masası seçerseniz, mevcut alanı düşünün,

Masanızın konumunu kontrol edin
Mutfağınızla ilgili yemek odası. Oturma odanız ve mutfak arasındaki birçok koridor ve yer için kolay bir yol planlayın. İyi bir sirkülasyondan yararlanmak için masanın etrafındaki boşluk da önemlidir.


2 / Yemek odası masanız için hangi şekli seçmelisiniz?
Bir yemek masasının standart yüksekliği yaklaşık 75 cm ise, yaşam alanınıza az çok uygun çok çeşitli şekil ve model yemek masası bulacaksınız.

Tavsiyelerimiz:

Büyük bir yemek odanız var mı? Odanın ortasına yerleştirilecek büyük bir masa tercih edebilirsiniz. Vurgulamak için hemen üstünde bir avize veya süspansiyon. Yemek alanı olarak tanımladığınız mekanın bir bölümünde yemek masanızı da bulundurabilirsiniz. Geniş bir alan, uzatılabilir, genişletilebilir bir yemek masası seçmenize de izin verecektir.

Odanız oldukça küçük mü? Yakınlardan geçerken köşelere çarpmasını önleyecek yuvarlak veya oval bir yemek masası tercih edin. Bu masalar aynı zamanda oldukça kullanıcı dostudur ve masa üstündeki tüm alanı rahatça kullanmanıza olanak tanır.

Yemek masasının farklı şekillerinin avantajları:

Dikdörtgen yemek masaları:
Dikdörtgen tasarımlı yemek masası, en sık tercih ettiğimiz yemek masasıdır. Bu form evrensel ve işlevseldir. Düz, temiz, iyi tanımlanmış çizgiler her durum için mükemmeldir: tatil yemekleri gibi günlük yemekler.


Yuvarlak yemek masaları:
Mimarlar ve dekoratörler, kompakt yemek odalarında yuvarlak tasarımlı yemek masaları seçmeye karar veriyor. Bu yemek masaları aynı zamanda daha samimi bir alan yaratmanıza da olanak tanır. Düz çizgilerle tanımlanan bir tarzda, yuvarlak kıvrımlar oldukça hoş bir tasarım sağlar.


Oval yemek masaları:
Oval tasarımlı yemek masası hem dar alanlarda hem de çok geniş odalarda tavsiye edilir. Gerçekten de tepsisinin şekli, optimal bir kullanım ve mükemmel bir kullanıcı dostu olma özelliği sağlar.

Geniş bir oturma / yemek odasına yerleştirilmiş bu, yemek masanıza, bir kiracı Seul'den büyük bir üst kısım ile, uzatma olmadan görkemli bir yan verecektir. Ayrıca oval yemek masası köşe olmaması sayesinde odayı büyütür.


Kare yemek masaları:
Kare tasarımlı yemek masası, daha az tercih edilen masa şeklidir ve teklif de daha nadirdir. Yuvarlak masa gibi kare masa da küçük mekanlar için olası bir alternatif. Büyük kare masalar servis için daha az konfor sunar. Öte yandan, kare bir masa uzun ve dar alanlar veya özellikle L için mükemmeldir. Ayrıca sizi masanızın altına çağdaş bir halı yerleştirmeye davet ediyoruz.


3 / Yemek odası masanız için hangi malzemeyi seçmelisiniz?
Yemek masanızın malzemesi veya malzemesi evinizin sakinlerine göre belirlenecektir. Çocuklar için sağlam bir ahşap veya seramik yemek masası öneriyoruz. Seramik gibi bakımı kolay bir masa seçin. Parmak izlerine karşı hassasiyetiniz varsa cam tepsi kullanmaktan kaçının.

Yemek masası için farklı malzemelerin avantajları:

Ahşap yemek masası
Ahşap yemek masaları, güvenli bir bahis ve uzun vadeli harika bir yatırımdır. Yemek masalarımız, sabun ve su ile kolay temizlik sağlayan koruyucu mat vernikli birkaç kanepe ile kaplanmıştır. Zamansız, zamansız.


Seramik yemek masası
Seramik yemek masaları çok moda. Bu, zarif ve kusursuz bir üst ile en son dekorasyon trendi!


Cam yemek masası
Oturma odanıza, yemek odanıza şıklık ve tasarım kazandırmak için tasarımcı cam yemek masası mükemmel bir seçimdir. Tasarım ve rafine stil garantilidir. Ancak parmak izlerine dikkat edin!


Metal / paslanmaz çelik yemek masası
Çok sağlam, paslanmaz çelik masalar, iç veya dış mekanlar için çok uygundur. Dikkatli olun, diğer yandan paslanmaz çelik / metal masalar çizilmeye eğilimlidir. Bir varlıkla örtmeyi planlamak gerekecek

Kategoriler
Etiketler
yuvarlak ahşap masalake masalarmasif masamasif ahşap yemek masasıyemek masası çeşitleri4 kişilik yemek masasıtoplantı masalarırestoran masalarıyuvarlak masa fiyatlarıahşap masa modellerimutfak masalarıAhşap yemek masalarıLake yemek masalarıLüks yemek masalarıAhşap masa sandanyelerEskitme yemek masalarıDoğal ahşap yemek masaları6 kişilik yemek masaları8 kişilik yemek masaları10 kişilik yemek masalarıMasif masa modelleriMasif masa fiyatlarıAhşap masa fiyatlarımeşe ahşap yemek masasımutfak masası fiyatlarıağaç masaahşap masameşe ahşap masaCeviz yemek masasıMutfak masası çeşitleri. Oval yemek masasıKare yemek masasıDikdörtgen yemek masasıdoğal ahşap yemek masasıyemek masası fiyatlarıeskitme ahşap yemek masası6 kişilik yemek masasıdoğal ahşap masayemek masasıyemek masası modellerimutfak masasımutfak yemek masasımasa sandalyeMekan Kapılarıyuvarlak ahşap yemek masasıahşap masa sandalyeahşap mutfak masasımeşe masaahşap masa resimleri8 kişilik yemek masası10 kişilik yemek masasıceviz ahşap yemek masasımasif mutfak masasıyemek masalarıKapı İmalatı Yapan FirmalarKapı Çeşit ve ModelleriAhşap KapılarAhşap Kapı ModelleriAhşap Kapı ÇeşitleriAynalı KapılarCamlı KapılarAynasız KapıOda KapısıOda Kapı çeşitleriİç Mekan KapılarOtel Oda KapılarOtel Oda Kapı ModelleriOtel Oda Kapı Çeşitleriİç Mekan Kapı Modelleriİç Mekan Kapı ÇeşitleriGiriş KapılarıBina KapılarıDış Mekan KapılarDış Bina Giriş Kapılarımutfak masa modelleriyuvarlak ahşap yemek masası modeliklasik ahşap masadoğah ahşap mutfak masasımutfak ahşap masasıdikdörtgen ahşap yemek masasımeşe yemek masasıeskitme yemek masasımutfak masası modelleriyuvarlak yemek masası çeşitleriahşap yemek masası çeşitleriyemek masası resimleriyemek masası ve sandalyesiyemek masası takımıbüyük ahşap yemek masasılüks ahşap yemek masasıucuz ahşap yemek masasıoval yemek masalarıyuvarlak masa sandalyeahşap yuvarlak masalüks yemek masasımasif masa resimlerialtı kişilik masadoğal ahşap mutfak masasıyuvarlak ahşap masa çeşitlerimasa ve sandalye çeşitleriağaç yemek masalarıkütük masarestorant masalarılüks restaurant masalarıahşap restaurant masalarıahşap yemek masa sandalyemasif yeme masasıklasik ahşap yemek masalareskitme ahşap yemek masalarlüks ahşap masaahşap yemek masasıaltı kişilik yemek masasıdört kişilik yemek masasısekiz kişilik yemek masasıon kişilik yemek masasıyemek masaları çeşitleritoplantı masaları modelleriyuvarlak yemek masasıyuvarlak toplantı masasımasif masa çeşitleriklasik ahşap yemek masaları