Your SEO optimized titlepage contents

yuvarlak mutfak masası, lüks masif ahşap masa çeşitleri, mutfak masası,

yuvarlak mutfak masası, lüks masif ahşap masa çeşitleri, mutfak masası,
07 Ekim 2021

Bir günlük tablosu nasıl seçilir, nasıl korunur, avantajları ve dezavantajları? Altı önemli kural, bir kerede satın almanızı sağlar! (2021 tavsiyesi + iyi değerlendirme masif ahşap yemek masası)
"Bir kütük yemek masası bakımının zor olduğunu duydum. Kütük yemek masası bakımı nasıl olmalı?!"

"Bugün bir kütük yemek masası bulacağım ama sonuçta ortaya her biri farklı kalitede kütük yemek masalarından oluşan göz kamaştırıcı bir dizi çıktı. Nasıl seçilir?"

"İnternet'te o kadar çok ve karmaşık bilgi var ki, neden tam bir günlük tablosu seçim kriterleri yok, bu yüzden tek seferde iyi bir günlük tablosu bulabiliyorum?"

UMU senin dertlerini ve dertlerini biliyor

Ultra yüksek CP değeri, yüksek değerlendirme ve en uygun masif ahşap yemek masasını bulmak için altı masif ahşap yemek masası seçiminin anahtarını takip etmenizi sağlamak için basit ve anlaşılması kolay ilkeler ve açıklamalar kullanacağız. önerilen masif ahşap yemek masası!

Altı önemli noktaya bir göz atalım!

Bu altı tuş ile log tablosundaki çizikleri çözmek için 3 adım ve 3 dakika kullanabileceğinizden emin olabilirsiniz.

 

Anahtar bir: Masif ahşap yemek masası, rahat olması için Tayvan'da işlenmelidir.
"Kütüklerin ortamın nemini ve nemini düzenlediğini duydum? O halde kütüklerin yerel ortama adapte edilmesi gerekiyor!"

bu doğru! Kütüğün gözenekleri var, nefes alabilir~

Güzel Tayvan subtropikal bir ada ikliminde yer alır.Binlerce milden ithal edilen kütükler Tayvan'da işlenmeden önce kesilirse, bunun kaçınılmaz olarak Tayvan'ın yerel atmosferi ile dengesinin bozulacağını hayal edebilirsiniz.

Bu nedenle, kütükler Tayvan'da kesilmeli ve daha sonra masif ahşap yemek masasının nem ve çatlama ve deformasyon nedeniyle şişmesini ve büzülmesini önlemek için kütüklerin stresini ortadan kaldırmak için ustanın deneyimli kurutma işleminden geçmelidir.

Kütük yemek masasının kütükleri Tayvan'da kesilmeli ve daha sonra masif ahşap yemek masasının şişmesini ve küçülmesini önlemek için kütüğün stresini ortadan kaldırmak için ustanın deneyimli kurutma işleminden geçmelidir. bir masif ahşap masa.
Anahtar 2: Kütükler deforme olmayacak şekilde Tayvan'da kurutulmalı ve kurutulmalıdır.
"Satın aldığınız kütük masasının Çin'de üretildiğinden endişeleniyor musunuz?"

Rahat evinizde kullanılan masif ahşap yemek masasının Çin'de üretilmiş olması mümkün mü?

Tahta Tayvan'a gelmiş olabilir ve anakaradaki masif ahşap yemek masasındaki cila kaldırılmış olabilir (anakara cilası bilinmeyen kimyasal maddeler içerebilir, ancak kütük yemek masasına nüfuz etmiştir) ve ardından Tayvanlı ile boyanmış olabilir mi? vernik, Tayvan'da yapıldığını iddia ediyor?

Mağazanın masif yemek masasının kütüklerinin menşeinden ithal edilen tüm kütükler olduğundan ve Tayvan'da kesildiğinden, Tayvan'da kurutulduğundan, Tayvan'da boyandığından ve tüm sürecin Tayvan'da işlendiğinden emin olabilirsiniz. en azından daha emin olabilir!

 

Üçüncü anahtar, boyanmamış kütük tablosunu yeterince dayanıklı hale getirmektir.
"Aslında mağazanın masif ahşap yemek masası Tayvan'da kesilmedi, Tayvan'da kurutulmadı ve Tayvan'da boyanmadı ama mağaza beni ne yapmam için aldatsın?"

Mağazaya masif ahşap yemek masasının neden boyanması gerektiğini sormaya çalışırsanız, mağazanın cevabı boyalı masa tahtasının deforme olmayacağıdır, bu nedenle muhtemelen mağazanın masif ahşap masa tahtasının yeterince kuru olmadığını düşünebilirsiniz.

Yeterince kurumayan masif ahşap yemek masası, boyansa bile bir gün hava çok sıcaksa deforme olma olasılığı çok yüksektir. Masif ahşap yemek masası üzerine yağ iterken ahşabın gözenekleri hala hava ile temas halindedir, bu da ortamın sıcaklığını ve nemini kendi kendine ayarlayacaktır.

Kuru ve komple yapılan masif ahşap yemek masasının boyanması veya deforme olması gerekmez.

Bu nedenle masif ahşabın deformasyonu konusunda endişelenmek yerine yağlı boya ile boyamayı tercih edebilir.Masif ahşabı havadan izole etmek için sadece kalın boya uygulayabilir.Ayrıca masif ahşap yemek masası kullanmanın anlamını da kaybeder ve yapılamaz. ahşap tahılın dokunuşuna dokunun.

 

Dördüncü anahtar: günlük tablosu, emin olmak için doğal formaldehit içermeyen yağ ve boya kullanmalıdır
Kaplamanın bileşimi güvenlik açısından önemli bir göstergedir.Doğal hammaddelerden yapılmış Alman OSMO yağı ve Tayvan'ın Luban doğal ahşap mum yağı gibi iyi bilinen doğal kaplamaları öneriyoruz.

SGS testi formaldehit, toluen, sekiz ana ağır metal, organik bileşik, (REACH) 155 yüksek önem arz eden madde vb. içermez.

Bu doğal boyanın insanlara, hayvanlara ve bitkilere hiçbir zararı yoktur. Seçilen pigmentlerin tümü gıda denetim standartlarını da karşılamaktadır.

 

Anahtar 5: Günlük tablosundaki çizikleri kendiniz halledebilirsiniz, böylece çizilmekten korkmazsınız.
"Ya masif ahşap yemek masam çizilirse?"

Boyalı masif ahşap yemek masası boyalı bir araba gibidir, çiziklerin tekrar boyanması gerekir!

Push oil ile boyanmış masif ahşap yemek masası, ahşap zımpara kağıdı ve ahşap koruyucu yağ kullanılarak kolayca çıkarılabilir.

"Çizikleri gidermek için gerçekten aşağıdaki üç basit adımı atıyor mu? Doğru! Hemen deneyebilirsiniz."

 

[Çizikleri gidermek için üç adım]

|Adım 1|
Masif ahşap yemek masası çiziklerle karşılaşırsa, çizikleri gidermek için yemek masasındaki çizikleri ahşap damarı yönünde ovmak için önce özel zımpara kağıdı olarak daha ince ahşap kullanın (örneğin daha fazla zımpara kağıdı ile 240 gibi).

Masif ahşap yemek masası üzerindeki çizikler hala duruyorsa, daha kalın zımpara kağıdı (150 numara zımpara kağıdı gibi) ile değiştirin ve adımları tekrarlayın.

|Adım 2|
Masif ahşap yemek masasındaki çizik mutlaka giderilecekse, kumlu beyaz bir nokta bırakacaktır (bu normaldir, lütfen içiniz rahat olsun)

Ardından, pamuklu beze batırılmış ahşap koruma yağını kullanın ve gresi yağ kalıntısı olmadan masif ahşap yemek masasının yüzeyine itmek için beyaz kısma (zımparalama alanı) ileri geri kuvvet uygulayın.

|Adım 3|
Gresin kuruması için ilk kez bekleyin, renk farkını kademeli olarak azaltmak için ikinci adımı tekrarlayın, yani onarım işlemini tamamlamak için

Yukarıdaki adımlar uygulandıktan sonra masadaki çizikler tamir edilemiyorsa, lütfen ahşap UMU'yu arayınız veya hat veriniz.Ahşap UMU varsa, sizin için danışacak ve ilgilenecek birileri olacaktır.


Altıncı Anahtar: Kütük yemek masası, emin olmak için itibar ve satış sonrası garanti hizmetine sahip olmalıdır.
Masif ahşap yemek masası evinize döndükten sonra ev ortamınıza uyum sağlamaya başlayacaktır.Masif ahşap yemek masasının garantisi yoksa büyük riskler olacaktır.

Garantili ve servisli bir masif ahşap yemek masası mağazası seçmek en temel koşuldur!

En kolay yol, beş yıldan fazla bir süredir faaliyet gösteren bir mağaza seçmektir.

Bir kütük yemek masası seçmenin altı temel kuralını anladıktan sonra, hala bazı sorularınız olabilir.

Youmu UMU tembel çantanın beş büyük sorununu çözmenize yardımcı olacak.Umarım masif ahşap yemek masası seçerken daha fazla yardım alırsınız!

 

Sıkça Sorulan Soru 1: Kütük yemek masasının çatlaması mümkün mü?
Masif ahşap yemek masası yavaş yavaş ev ortamına uyum sağlayacaktır, masif ahşap yemek masasının güneşe maruz kalmasına veya doğrudan klima üflenmesine izin vermemeye çalışın. Yaklaşık 3-6 ay içerisinde çatlak olmazsa masif ahşap yemek masası sağlamdır.

Masif ahşap yemek masası doğal bir üründür.Ortama uyum sağlama sürecinde ufak çatlaklar da olabilir.

Ancak, yağlı boya teknolojisi kullanılarak kütük yemek masası yapımında ahşap kullanıldığı için, küçük çatlaklar onarılabilir ve ahşap UMU sizinle ilgilenecektir.

 

Sıkça Sorulan Soru 2: Yağlı boya ile lake ahşap yemek masası arasındaki fark nedir?
Boyalı masif ahşap yemek masası boyalı bir araba gibidir, çiziklerin tekrar boyanması gerekir!

Push oil ile boyanmış masif ahşap yemek masası, ahşap zımpara kağıdı ve ahşap koruyucu yağ kullanılarak kolayca çıkarılabilir.

Boyalı masif ahşap yemek masası boyalı bir araba gibidir, çiziklerin tekrar boyanması gerekir! Ve yağla boyanmış masif ahşap yemek masası, ahşap zımpara kağıdı ve ahşap koruyucu yağ ile kendiniz kolayca çıkarılabilir.
Sıkça Sorulan Soru 3: Yağlı boya ile boyanmış ahşap yemek masası su geçirmez mi?
Yağ ahşaba nüfuz edebilir, ahşabın içten dışa kendi korumasını güçlendirmesine izin vererek, dış su ve lekeleri önleyerek doğal ve dayanıklı hale getirir.

Yağ aynı zamanda ahşabın yüzey sertliğini arttırmak ve çizilmeye karşı dayanıklılık ve su itici işlevler elde etmek için ağaç lifleri ile sıkı bir şekilde birleştirilebilir.

"Masif ahşap yemek masasına kırmızı şarap ve soya sosu dökmek gerçekten uygun mu?"

Mağazadaki yağ kaplı masif ahşap yemek masasının üzerine su serpebilirsiniz, bir bakışta görebilirsiniz, gerçekten su geçirmez!

 

Ortak soru 4: Kütük yemek masasının deforme olması mümkün mü?
Kuru masif ahşap yemek masasının boyanması veya deforme olması gerekmez, bu nedenle ahşap damarın dokunuşunu hissedemezsiniz.

Ancak masif ahşabın ısıtılan veya soğuğa maruz kalan alanının çok büyük olmasına izin verirseniz, deforme olur.

Örnek: Nakajima masası masif ahşap yemek masası ile kaplanırsa ve altına fırın yerleştirilirse, kütük yemek masasının deforme olma olasılığı çok yüksektir!

 

Sıkça Sorulan Soru 5: Yağ ile boyanmış ahşap yemek masası bakımı nasıl yapılır?
Yağlı boya ile boyanmış masif ahşap yemek masası, eğer üç kez boyandıysa zaten tam korumalı!

Herhangi bir çizik veya aşınma yoksa, silmek ve bakımını yapmak için sadece temiz suya ihtiyacınız var!

Bu arada, alkol veya deterjanla silmeniz önerilmez!

Çiziksiz ve zımparasız bir kütük masası, fazladan yağ itmeye gerek yok!

 

Genişletilmiş okuma: Evde bir ağaç getirmek gibi, evde masif ahşap bir yemek masası var.

Kategoriler
Etiketler
yuvarlak ahşap masalake masalarmasif masamasif ahşap yemek masasıyemek masası çeşitleri4 kişilik yemek masasıtoplantı masalarırestoran masalarıyuvarlak masa fiyatlarıahşap masa modellerimutfak masalarıAhşap yemek masalarıLake yemek masalarıLüks yemek masalarıAhşap masa sandanyelerEskitme yemek masalarıDoğal ahşap yemek masaları6 kişilik yemek masaları8 kişilik yemek masaları10 kişilik yemek masalarıMasif masa modelleriMasif masa fiyatlarıAhşap masa fiyatlarımeşe ahşap yemek masasımutfak masası fiyatlarıağaç masaahşap masameşe ahşap masaCeviz yemek masasıMutfak masası çeşitleri. Oval yemek masasıKare yemek masasıDikdörtgen yemek masasıdoğal ahşap yemek masasıyemek masası fiyatlarıeskitme ahşap yemek masası6 kişilik yemek masasıdoğal ahşap masayemek masasıyemek masası modellerimutfak masasımutfak yemek masasımasa sandalyeMekan Kapılarıyuvarlak ahşap yemek masasıahşap masa sandalyeahşap mutfak masasımeşe masaahşap masa resimleri8 kişilik yemek masası10 kişilik yemek masasıceviz ahşap yemek masasımasif mutfak masasıyemek masalarıKapı İmalatı Yapan FirmalarKapı Çeşit ve ModelleriAhşap KapılarAhşap Kapı ModelleriAhşap Kapı ÇeşitleriAynalı KapılarCamlı KapılarAynasız KapıOda KapısıOda Kapı çeşitleriİç Mekan KapılarOtel Oda KapılarOtel Oda Kapı ModelleriOtel Oda Kapı Çeşitleriİç Mekan Kapı Modelleriİç Mekan Kapı ÇeşitleriGiriş KapılarıBina KapılarıDış Mekan KapılarDış Bina Giriş Kapılarımutfak masa modelleriyuvarlak ahşap yemek masası modeliklasik ahşap masadoğah ahşap mutfak masasımutfak ahşap masasıdikdörtgen ahşap yemek masasımeşe yemek masasıeskitme yemek masasımutfak masası modelleriyuvarlak yemek masası çeşitleriahşap yemek masası çeşitleriyemek masası resimleriyemek masası ve sandalyesiyemek masası takımıbüyük ahşap yemek masasılüks ahşap yemek masasıucuz ahşap yemek masasıoval yemek masalarıyuvarlak masa sandalyeahşap yuvarlak masalüks yemek masasımasif masa resimlerialtı kişilik masadoğal ahşap mutfak masasıyuvarlak ahşap masa çeşitlerimasa ve sandalye çeşitleriağaç yemek masalarıkütük masarestorant masalarılüks restaurant masalarıahşap restaurant masalarıahşap yemek masa sandalyemasif yeme masasıklasik ahşap yemek masalareskitme ahşap yemek masalarlüks ahşap masaahşap yemek masasıaltı kişilik yemek masasıdört kişilik yemek masasısekiz kişilik yemek masasıon kişilik yemek masasıyemek masaları çeşitleritoplantı masaları modelleriyuvarlak yemek masasıyuvarlak toplantı masasımasif masa çeşitleriklasik ahşap yemek masaları