Your SEO optimized titlepage contents

yuvarlak mutfak masası, lüks masif ahşap masa çeşitleri, mutfak masası,

yuvarlak mutfak masası, lüks masif ahşap masa çeşitleri, mutfak masası,
09 Ekim 2021

Masif ahşap yemek masası satın almak için önlemler Yemek masası ve sandalye nasıl seçilir


Restoranın alanı öncelikle masanızın boyutunu belirler. Bu nedenle dekorasyondan önce, önce restoranın alanını ölçmek ve ardından restoranın alanına göre uygun büyüklükteki masayı seçmek en iyisidir.Genel olarak konuşursak, masanın alanı yaklaşık birdir. - tüm restoranın üçte biri. Masa tüm restoranın üçte ikisinden fazlasını kaplıyorsa, çok kalabalık olacaktır.

2 Odanın tarzına göre

Odanın tarzı, ne tür bir yemek masası seçmeniz gerektiğini belirler. Yemek masalarının farklı stilleri farklı olsa da biraz takip etmelisiniz.Karıştırmak ve eşleştirmek istiyorsanız, renkleri birbiriyle çelişen masaları eşleştirmemeyi unutmayın. Avrupa tarzı, Çin tarzı veya pastoral tarzı olsun, herkes gerisini anlamalıdır, sadece ilgili stil tablosunu seçin.

3 Yemek masasının şekli

Şu anda piyasada bulunan yemek masalarının bir kısmı kare, bir kısmı yuvarlak şeklindedir.Ana şekiller bu ikisidir. Kare yemek masası nispeten sıradan, bu yüzden seçim yaparken yukarıdaki iki noktaya dikkat edin. Dairesel yemek masası, yerleşime uygun olup olmadığı restoranın büyüklüğü ve düzenini dikkate almalıdır. Yuvarlak yemek masası, insanlar arasındaki mesafeyi görünmez bir şekilde kısaltabilir ve yemek ortamı daha iyi olacaktır.

4 Markaya bakın

Günümüzde çoğu yemek masası ahşaptan yapılmıştır. Alırken ucuza açgözlü olmayın, fiyatın ucuz olduğunu düşünüyorsanız, sadece eve alın ve umursamayın. Yine de tablonun malzemesine ve malzemelerine bakmak gerekiyor. Bazı tablolarda iyi malzemeler kullanılıyor ancak işçilik detayları çok zayıf. Biraz işçilik iyi ama malzemeler çok zayıf.İlk tezahürü yemek masasının çok hafif olmasıdır.

 

 

Ayrıca soruyu cevaplamaya ve kişisel sayfayı ziyaret etmeye gidiyorum.
Hepsini genişlet
Peki ya masif ahşap yemek masası, sıradan cam yemek masası, mermer yemek masası ve rattan yemek masası ile karşılaştırılır.Son tahlilde her malzemenin avantajları ve dezavantajları vardır. Masif ahşap yemek masaları ve sandalyeleri nasıl seçilir ondan bahsedelim mi?

Masif ahşap yemek masası ve sandalye alırken nelere dikkat etmeliyim?
Yemek masası ve sandalye seçimi için birincil koşul yemek alanının alanıdır. Restoran geniş bir alana sahipse, mekana uygun zengin bir doku, orta büyüklükte bir masa ve sandalyeler, sınırlı bir alana sahipse ve kişi sayısı belirsiz ise katlanır veya açılır kapanır bir seçim yapabilirsiniz. yemek masası.
İkinci olarak tarza bakın.Yemek masası ve sandalyenin tarzı restoranın dekorasyonuna en uygun olanıdır.Emin değilseniz aynı tarzda bir yemek masası seçmek en iyisidir. Göreceli şekil açısından, daha küçük alana sahip kare bir yemek odası için yuvarlak bir yemek masası uygundur ve ailenin demokratik atmosferi daha güçlüdür. Dikdörtgen yemek masası, genellikle partileri olan aileler için uygun, büyük görünecek. Kare yemek masası genellikle daha küçüktür ve daha sıcak görünür.
Masif ahşap mobilya seçiminde öncelikle yapının sağlam olup olmadığı kontrol edilmelidir.Zorla boylamasına iterek ve elle bastırarak test edilebilir. Alırken aynı rengi bir metre uzaklıktan gözlemleyiniz.Renk tutarsız ise renk farklılığı demektir.Yüzey işlemi derz ve arka büküm gibi detaylardan gözetilmelidir.Eklemlerin sıkı olup olmadığı ve sıkı olup olmadığı. Ön oybirliği ile aynıdır. Bir çizgi veya özel şekilli bir stil ise, düzensiz olup olmadığını, çizginin düzgün olup olmadığını, yüzey boyasının düzgün olup olmadığını, elin düzgün olup olmadığını, çapak olup olmadığını görmek için ışığa bakabilirsiniz. Hatta eksik teknolojiye sahip bir üründür ve ışık altında gözlemlenmesi gerekir. Donanım ve ahşabın uyumlu olup olmadığını kontrol edin.İşçilik iyi değilse, ortak donanım boyanmıştır, ahşabın izleri vardır veya sertlikte bir sorun vardır.

Masif ahşap yemek masaları ve sandalyeleri nasıl seçilir?
Şimdi, piyasada satılan masif ahşap mobilyalar (yemek masası ve sandalyeler dahil) sıradan insanların ayırt etmesi zordur, çünkü "masif ahşap mobilyalar" olarak adlandırılanların çoğu çıkartmadır (ahşap tabakalı MDF gibi). Tahıl Kağıt). Masif ahşap yemek masası gibi, masa tablalarının çoğu sadece 4 ayaklı ve masayı çevreleyen masif ahşaptan "dolap tahtasından" yapılmıştır.
1. Bak
Masa tablasının arka tarafına bakın (alt ahşap çerçeve), arka tarafa bakmak için sandalye de çevrilmelidir), çevreleyen kenarlara ve ahşabın enine kesitine odaklanın (ahşap bir kesite sahiptir). Bir çıkartma ise, genellikle görülebilir (yavaş ve ciddi bir şekilde bakmalısınız).
2. Koku
Burnunuzla koklayın ve koklayarak ahşap, boya veya yapıştırıcı kokusunu belirleyin.

Masif ahşap mobilya seçerken açık renk seçmek kolaydır.

Kategoriler
Etiketler
yuvarlak ahşap masalake masalarmasif masamasif ahşap yemek masasıyemek masası çeşitleri4 kişilik yemek masasıtoplantı masalarırestoran masalarıyuvarlak masa fiyatlarıahşap masa modellerimutfak masalarıAhşap yemek masalarıLake yemek masalarıLüks yemek masalarıAhşap masa sandanyelerEskitme yemek masalarıDoğal ahşap yemek masaları6 kişilik yemek masaları8 kişilik yemek masaları10 kişilik yemek masalarıMasif masa modelleriMasif masa fiyatlarıAhşap masa fiyatlarımeşe ahşap yemek masasımutfak masası fiyatlarıağaç masaahşap masameşe ahşap masaCeviz yemek masasıMutfak masası çeşitleri. Oval yemek masasıKare yemek masasıDikdörtgen yemek masasıdoğal ahşap yemek masasıyemek masası fiyatlarıeskitme ahşap yemek masası6 kişilik yemek masasıdoğal ahşap masayemek masasıyemek masası modellerimutfak masasımutfak yemek masasımasa sandalyeMekan Kapılarıyuvarlak ahşap yemek masasıahşap masa sandalyeahşap mutfak masasımeşe masaahşap masa resimleri8 kişilik yemek masası10 kişilik yemek masasıceviz ahşap yemek masasımasif mutfak masasıyemek masalarıKapı İmalatı Yapan FirmalarKapı Çeşit ve ModelleriAhşap KapılarAhşap Kapı ModelleriAhşap Kapı ÇeşitleriAynalı KapılarCamlı KapılarAynasız KapıOda KapısıOda Kapı çeşitleriİç Mekan KapılarOtel Oda KapılarOtel Oda Kapı ModelleriOtel Oda Kapı Çeşitleriİç Mekan Kapı Modelleriİç Mekan Kapı ÇeşitleriGiriş KapılarıBina KapılarıDış Mekan KapılarDış Bina Giriş Kapılarımutfak masa modelleriyuvarlak ahşap yemek masası modeliklasik ahşap masadoğah ahşap mutfak masasımutfak ahşap masasıdikdörtgen ahşap yemek masasımeşe yemek masasıeskitme yemek masasımutfak masası modelleriyuvarlak yemek masası çeşitleriahşap yemek masası çeşitleriyemek masası resimleriyemek masası ve sandalyesiyemek masası takımıbüyük ahşap yemek masasılüks ahşap yemek masasıucuz ahşap yemek masasıoval yemek masalarıyuvarlak masa sandalyeahşap yuvarlak masalüks yemek masasımasif masa resimlerialtı kişilik masadoğal ahşap mutfak masasıyuvarlak ahşap masa çeşitlerimasa ve sandalye çeşitleriağaç yemek masalarıkütük masarestorant masalarılüks restaurant masalarıahşap restaurant masalarıahşap yemek masa sandalyemasif yeme masasıklasik ahşap yemek masalareskitme ahşap yemek masalarlüks ahşap masaahşap yemek masasıaltı kişilik yemek masasıdört kişilik yemek masasısekiz kişilik yemek masasıon kişilik yemek masasıyemek masaları çeşitleritoplantı masaları modelleriyuvarlak yemek masasıyuvarlak toplantı masasımasif masa çeşitleriklasik ahşap yemek masaları