Your SEO optimized titlepage contents

yuvarlak mutfak masası, lüks masif ahşap masa çeşitleri, mutfak masası, lake yemek masası fiyatları,

yuvarlak mutfak masası, lüks masif ahşap masa çeşitleri, mutfak masası, lake yemek masası fiyatları,
09 Ekim 2021

Bu yemek çağında, sofranın durumu giderek daha önemli hale geliyor. Mutfak lezzetli yemek yapmak için doğmuşsa, restoran lezzetli yemekleri paylaşmak için en iyi yerdir. Bu nedenle iyi bir yemek masası sadece kaliteyi, mükemmel tasarımı, ergonomiyi ve görünüm değerini sağlamakla kalmamalı, aynı zamanda diğer kullanım ihtiyaçlarına da uygun olmalıdır...

Doğru masayı nasıl seçebiliriz? Burada bazı referans görüşleri sunmak istiyoruz:
Seçimin ilk adımı: yemek alanını belirleyin
İster özel bir yemek odası olsun, isterse yemek odası olarak hizmet veren bir oturma odası olsun, her şeyden önce yemek alanının işgal edilebilecek maksimum alanını belirlemek gerekir. Evin geniş bir alanı ve bağımsız bir restoranı varsa, mekana uygun olarak ağır bir his uyandıran bir masa seçebilirsiniz;

Restoranın alanı sınırlıysa ve yemek sayısı belli değilse ve tatil günlerinde yemek sayısı artabiliyorsa piyasada yaygın olarak bulunan teleskopik masayı tercih edebilirsiniz, yani hareketli masa vardır. Yılda sadece üç veya dört toplantı için kral boy bir yemek masası satın alın.


Sınırlı bir alana sahip küçük bir ailede, yemek masası, yazı masası veya eğlence için bir aktivite masası gibi birden fazla rol için kullanılabilir.

Ayrı bir restoranı olmayan bir ailede, göz önünde bulundurulması gereken ilk şey, sofranın tüm aile üyelerini tatmin edip edemeyeceğidir. Yer kaplıyor mu ve hareket etmeye uygun değil mi? Şu anda, seçim için katlanabilir bir yemek masası daha uygundur.

Seçimin ikinci adımı: tablonun boyutunu ve şeklini belirleyin
Birçok insan büyük masaları sever ve istediklerini yapabileceklerini düşünür. Ama masa ne kadar büyükse o kadar iyi değil.Restoranı kullandığımızda, sadece yemek yemek için bir sandalyeye oturmuyoruz, aynı zamanda yemek servisi de yapıyoruz, etrafta dolaşıyoruz, bir şeyler alıyoruz, oturuyoruz, vb. makul miktarda aktivite alanı bırakın. Büyük bir masa aradığınız için koridoru daraltmayın, yürürken yanlara doğru yürümek zorundasınız.

Boy: Bir kişi standart yükseklikte bir masa ve sandalyeye oturduğunda, kişinin ayakları yerde düz olduğunda, uyluk ve baldır temelde dikeydir; kollar doğal olarak sarkık olduğunda, üst kol ve önkol temelde dikeydir ve masa tablasının yüksekliği tam doğru.Ön kol düzlemi ile temas kurun. Standarda göre yemek masasının standart yüksekliği 750-790 mm, yemek sandalyesinin yüksekliği ise 450-500 mm arasındadır.

Genişlik: Yemek masasının minimum genişliği 75 cm'den az olmamalıdır.Kişisel yemek alanı sağlandıktan sonra (genel olarak kullanılan tabakların çapı 16,18 cm'dir), ortak alanda tabak koymak için boşluk bırakılmalıdır. Masa genişliği çok küçükse, alan çok dar olur ve masa çok dar olduğunda aile üyelerinin birbirlerinin ayaklarına dokunması kolaydır.

Uzunluk: Kare yemek masasının boyları genellikle 70-240cm, 2 kişilik masa: 80-100cm, 4 kişilik masa: 120-140cm, 6 kişilik masa: 180-200cm arasındadır.


Yuvarlak masa ölçüsü: Genel yuvarlak yemek masasının çapı iki kişilik 50cm, dört kişilik 80-90cm ve altı kişilik 110-120cm'dir. Küçük ve orta büyüklükteki evlerde çapı 90 cm'den fazla olan yuvarlak bir yemek masası kullanırsanız 4-6 kişi oturabilirsiniz ama çok fazla sabit sandalye kalabalıklaştıracaktır. Çok fazla insanla karşılaşırsanız katlanır sandalye kullanabilirsiniz.

Ancak yuvarlak bir yemek masası bir miktar yer israfına neden olacaktır.Etrafında belirli bir miktar boşluk bırakılmalıdır.Yemek yiyen kişi sayısı nispeten az olsa bile duvara dayalı olamaz bu yüzden daha uygundur. Daha büyük bir alana sahip bir restoran için.
Bu nedenle küçük evlerde kare masalar yuvarlak masalara göre daha popülerdir.En büyük avantajı yerden tasarruf sağlaması ve bir ucunda duvara dayayarak yerin maksimize edilebilmesidir. Restoran modern ve sade bir tarzda ise kare yemek masası için de uygundur.Genel görünüm sade ve ferahlatıcıdır.

Yukarıdaki noktalara ek olarak yemek masasının boyutu düşünülürken yemek masası ile duvar arasındaki mesafeye de dikkat edilmelidir.Genellikle yaklaşık 80 cm'de kontrol edilmesi daha iyidir.Bu mesafe en küçük mesafedir. sandalyelerin dışarı çekilmesini ve yemek yiyenlerin uzak mesafelerde hareket etmelerini kolaylaştırmayı içerir. Genellikle insanlar yemek yerken yine de ferah bir alana sahip olmak isterler ve istedikleri gibi gelip gidebilirler.Duvara olan mesafe çok yakınsa yemek rahatsız eder, bu yüzden seçim yaparken bu faktör dikkate alınmalıdır. yemek masasının boyutu.
Seçimin üçüncü adımı: masa malzemesini ve stilini belirleyin
Genellikle evde uzun süre kullanılan üç çeşit masa malzemesi vardır: ahşap, şeffaf cam ve mermer.

Masif ahşap yemek masası

Masif ahşap hayattaki en yaygın yemek masası malzemesidir.Doğal ahşap dokusu açıkça görülebilir, insanlara doğa hissi verir ve masif ahşap yemek masası nispeten basittir ve çoğu ev dekorasyon stili için uygundur.
Satın alma noktaları: Seçim yaparken, diğer ahşap ve aşırı sayıların olup olmadığını ayırt etmeye dikkat edin.Ayrıca, masif ahşap masa tablası daha pürüzsüz olacak ve kompozit levha daha pürüzlü olacaktır.Genellikle masif ahşaptan kaçınmak için özel dikkat gösterilmelidir. yemek masası çarpma ve yangın kaynağına yakın.
Cam yemek masası

Cam yemek masası, nispeten yüksek sertliğe sahip sertleştirilmiş cam kullanır ve stil daha moderndir ve cam malzemenin deforme olması ve temizlenmesi kolay değildir. Sade ve net çizgiler ve şeffaf görsel efektler cam yemek masasını eşsiz ve göze batmayan kılıyor ancak cam malzeme soğuk kış için uygun değil, üzerine masa örtüsü serilerek çözülebilir.
Satın alma noktaları: Nitelikli ve yüksek mukavemetli güçlü temperli cam yemek masası seçin.Masa tablası tercihen 8 mm veya daha kalın temperli camdır. Aynı zamanda masanın patlamasına ve çarpmasına neden olan sıcak cisimlerin olmaması için masa köşelerinin cilalı ve pürüzsüz olmasına dikkat edin.Ayrıca çocuklu aileler cam yemek masası seçmemeye çalışmalıdır.
Mermer yemek masası


Mermer yemek masası sertliği yüksektir, deforme olması kolay değildir, güçlü aşınma direncine sahiptir ve paslanması kolay değildir.Genellikle doğal mermer yemek masası ve suni mermer yemek masası olarak ikiye ayrılır.Doğal mermer yemek masası zarif ve güzeldir, ama fiyatı nispeten pahalı. Doğal mermerin çizgileri ve gözenekleri yağın kolay sızmasını sağlayarak temizliğini zorlaştırır; suni mermer yemek masasının yoğunluğu yüksek iken yağın kolay nüfuz etmemesi ve temizlenmesi kolaydır.
Alışveriş noktaları: Mermer derecelidir.İyi bir mermer atıştırmalık masası, narin ve pürüzsüz hissettirdiğini gösterir.Hafif çizilse bile çizik olmaz ve mermerin yüzeyi çok parlaktır.Aynı zamanda dikkat edin. mermere Malzeme ile uyumlu diğer malzemelerin kalitesi de üstündür.
Malzeme seçimine ek olarak, masa stili seçimi de odanın genel stiline uygun olmalıdır. Salon modern ve sade bir tarzda ise yemek masası modern cam yemek masası gibi buna uygun bir tarz seçmeli; salon tarzı Japon sadeliğini vurguluyorsa sade ve sade bir tasarımla masif ahşap bir tarz satın almayı düşünebilirsiniz. cömert tezgah.
Kısacası, evdeki herhangi bir mobilya parçası "bağımsız" olamaz ve odanın tarzına uygun olmalıdır.
Yukarıdakiler yemek masası seçerken dikkat etmeniz gereken noktalardır, yine de sorununuzu çözmüyorsa lütfen arka planda bana bir mesaj bırakın. Bugün akşam yemeği için burada duralım!

Kategoriler
Etiketler
yuvarlak ahşap masalake masalarmasif masamasif ahşap yemek masasıyemek masası çeşitleri4 kişilik yemek masasıtoplantı masalarırestoran masalarıyuvarlak masa fiyatlarıahşap masa modellerimutfak masalarıAhşap yemek masalarıLake yemek masalarıLüks yemek masalarıAhşap masa sandanyelerEskitme yemek masalarıDoğal ahşap yemek masaları6 kişilik yemek masaları8 kişilik yemek masaları10 kişilik yemek masalarıMasif masa modelleriMasif masa fiyatlarıAhşap masa fiyatlarımeşe ahşap yemek masasımutfak masası fiyatlarıağaç masaahşap masameşe ahşap masaCeviz yemek masasıMutfak masası çeşitleri. Oval yemek masasıKare yemek masasıDikdörtgen yemek masasıdoğal ahşap yemek masasıyemek masası fiyatlarıeskitme ahşap yemek masası6 kişilik yemek masasıdoğal ahşap masayemek masasıyemek masası modellerimutfak masasımutfak yemek masasımasa sandalyeMekan Kapılarıyuvarlak ahşap yemek masasıahşap masa sandalyeahşap mutfak masasımeşe masaahşap masa resimleri8 kişilik yemek masası10 kişilik yemek masasıceviz ahşap yemek masasımasif mutfak masasıyemek masalarıKapı İmalatı Yapan FirmalarKapı Çeşit ve ModelleriAhşap KapılarAhşap Kapı ModelleriAhşap Kapı ÇeşitleriAynalı KapılarCamlı KapılarAynasız KapıOda KapısıOda Kapı çeşitleriİç Mekan KapılarOtel Oda KapılarOtel Oda Kapı ModelleriOtel Oda Kapı Çeşitleriİç Mekan Kapı Modelleriİç Mekan Kapı ÇeşitleriGiriş KapılarıBina KapılarıDış Mekan KapılarDış Bina Giriş Kapılarımutfak masa modelleriyuvarlak ahşap yemek masası modeliklasik ahşap masadoğah ahşap mutfak masasımutfak ahşap masasıdikdörtgen ahşap yemek masasımeşe yemek masasıeskitme yemek masasımutfak masası modelleriyuvarlak yemek masası çeşitleriahşap yemek masası çeşitleriyemek masası resimleriyemek masası ve sandalyesiyemek masası takımıbüyük ahşap yemek masasılüks ahşap yemek masasıucuz ahşap yemek masasıoval yemek masalarıyuvarlak masa sandalyeahşap yuvarlak masalüks yemek masasımasif masa resimlerialtı kişilik masadoğal ahşap mutfak masasıyuvarlak ahşap masa çeşitlerimasa ve sandalye çeşitleriağaç yemek masalarıkütük masarestorant masalarılüks restaurant masalarıahşap restaurant masalarıahşap yemek masa sandalyemasif yeme masasıklasik ahşap yemek masalareskitme ahşap yemek masalarlüks ahşap masaahşap yemek masasıaltı kişilik yemek masasıdört kişilik yemek masasısekiz kişilik yemek masasıon kişilik yemek masasıyemek masaları çeşitleritoplantı masaları modelleriyuvarlak yemek masasıyuvarlak toplantı masasımasif masa çeşitleriklasik ahşap yemek masaları