Your SEO optimized titlepage contents

yuvarlak mutfak masası, lüks masif ahşap masa çeşitleri, mutfak masası, lake yemek masası fiyatları, eskitme mutfak yemek masası,

yuvarlak mutfak masası, lüks masif ahşap masa çeşitleri, mutfak masası, lake yemek masası fiyatları, eskitme mutfak yemek masası,
09 Ekim 2021

Restoran mobilyaları nasıl satın alınır: kullanışlı masif ahşap yemek masası bilgisi ve satın alma noktaları

Masif ahşap yemek masasına ne dersiniz?Ortak cam yemek masası, mermer yemek masası ve rattan yemek masası ile karşılaştırıldığında, son tahlilde her malzemenin avantajları ve dezavantajları vardır.


Bunlar arasında masif ahşap yemek masası ve sandalyeler en çevre dostu olanlardır. Masif ahşap yemek masa ve sandalyelerinin en büyük avantajı, doğal ahşap damarı ve çeşitli doğal renkleridir.Ancak masif ahşabın nemli olması ve ahşap dokusundaki tozu emmesi kolaydır.Bu nedenle masif ahşap bir ortama yerleştirmek en iyisidir. uygun sıcaklık ve nem ile uygun sıcaklık ve nemden uzak durmaya çalışın.Güçlü hava akımı olan yerler ısıtıcıların yanına yerleştirilmemeli veya güneş ışığına maruz bırakılmamalıdır.


Masif ahşap yemek masası ve sandalyenin işlevi:

Masif ahşap panel boyandıktan sonra, yüzeyde tutkal derzleri ve çıtaların düzensizliği olmaz ve uzun süreli kullanım sırasında fiziksel özellikler nispeten stabildir;

Ahşabın kullanım oranı, hammaddelerin ekolojik kullanımı ilkesine uygun olarak nispeten yüksektir. Bu nedenle, kullanım ve doku ve renk açısından, masif ahşap dekupaj dekoratif levha, mobilya kullanımı ve dekorasyonu için daha uygundur.

Masif ahşap panele uygulanan tutkal miktarı masif ahşap geniş panelden daha fazla olmasına rağmen, çift taraflı kalın kaplamanın ve dört taraflı kalın kaplamanın korunması nedeniyle, aslında her ikisinde de sadece 8 tutkal dikişi vardır. yanlar ve dört taraf, bu nedenle masif ahşap paneldeki yapıştırıcı tutkalın içinden geçer.Dikişin uçucu kimyasal maddeleri, daha çevre dostu ve daha sağlıklı olan masif geniş panel ve masif ahşap lamine kereste uçucu miktarından çok daha düşüktür. .


Masif ahşap yemek masası ve sandalye alırken nelere dikkat etmelisiniz?

Yemek masası ve sandalye seçimi için birincil koşul yemek alanının alanıdır. Restoran geniş bir alana sahipse, mekana uygun zengin bir doku, orta büyüklükte bir masa ve sandalyeler, sınırlı bir alana sahipse ve kişi sayısı belirsiz ise katlanır veya açılır kapanır bir seçim yapabilirsiniz. yemek masası.

İkincisi, tarza bağlıdır.Yemek masası ve sandalyenin tarzı, restoranın dekorasyonu ile en iyi şekilde eşleşir.Emin değilseniz, aynı tarzda bir masa seçmek en iyisidir. Göreceli şekil açısından, daha küçük alana sahip kare bir yemek odası için yuvarlak bir yemek masası uygundur ve ailenin demokratik atmosferi daha güçlüdür. Dikdörtgen yemek masası, genellikle partileri olan aileler için uygun, büyük görünecek. Kare yemek masası genellikle daha küçüktür ve daha sıcak görünür.

Masif ahşap mobilya seçiminde öncelikle yapının sağlam olup olmadığı kontrol edilmelidir.Zorla boylamasına iterek ve elle bastırarak test edilebilir. Satın alırken aynı renk olması gereken her yeri bir metre uzaklıktan gözlemleyiniz.Renklerin aynı olup olmadığı.Eğer tutarsızlık ise renk farkı demektir.Yüzey işlemi derzler ve detaylar gibi detaylardan gözlemlenmelidir. arkaya eğilmeler Eklemlerin sıkı olup olmadığı ve cepheye uygun olup olmadığı Oybirliği ile. Bir çizgi veya özel şekilli bir stil ise, pürüzlü olup olmadığını, çizginin düzgün olup olmadığını, yüzey boyasının düzgün olup olmadığını, elin düzgün olup olmadığını, çapak olup olmadığını görmek için ışığa bakabilirsiniz. , Kusursuz işçiliğe sahip bir üründür ve ışık altında gözlemlenmesi gerekir. Hırdavat nereye bağlıysa, donanım ve ahşabın uygun olup olmadığını kontrol edin.İşçilik iyi değilse, ortak donanım boyanır, ahşabın izleri vardır veya sertlikte bir sorun vardır.

İlgili Makaleler
Uzun bir bilgi birikimini okuduktan sonra masif ahşap yemek masası nasıl seçilir
Masif ahşap mobilya satın almak için temel bilgiler
Masif ahşap yemek masasına ne dersiniz? Masif ahşap yemek masası seçme rehberi
Maun yemek masası nasıl olur Maun yemek masası nasıl seçilir?
Chen Qiaojiang tarafından konut mobilyaları için masif ahşap yemek masası nasıl seçilir
Ev restoran masaları ve sandalyeleri nasıl seçilir, restoran masaları ve sandalyeleri satın alma ipuçları
RVK, masif ahşap mobilya yatakları satın almayla ilgili ipuçlarını paylaşıyor!
Villa masif ahşap kanepe oturma odası mobilyası nasıl seçilir?
Çam mobilya satın alma becerileri Çam mobilya satın alma bilgisinin tam analizi
Karaağaç yemek masası ve sandalye nasıl seçilir ve korunur
Masif ahşap yemek masası nasıl seçilir? Masif ahşap yemek masasının malzemesinden ve yüzey boyasından bakıldığında
Masif ahşap mobilyalar nemden nasıl korunur Masif ahşap mobilyalar nasıl seçilir
Masif ahşap mobilya nasıl alınır
Masif Ahşap Masa Alırken "Üç Önemli Nokta"!
Masif ahşap yemek masası nasıl yerleştirilir? Masif ahşap yemek masasının avantajları ve dezavantajları nelerdir?


sana tavsiye
Cam mobilya temizliği için ipuçları
2 yıl önce
Hasar ve çökmeyi önlemek için tatami bakım becerilerini öğrenin
2 yıl önce
Mobilyaları temizlerken sizi daha endişesiz hale getirmek için on numara
2 yıl önce
3 ana performans göstergesini akılda tutmak için masif

Kategoriler
Etiketler
yuvarlak ahşap masalake masalarmasif masamasif ahşap yemek masasıyemek masası çeşitleri4 kişilik yemek masasıtoplantı masalarırestoran masalarıyuvarlak masa fiyatlarıahşap masa modellerimutfak masalarıAhşap yemek masalarıLake yemek masalarıLüks yemek masalarıAhşap masa sandanyelerEskitme yemek masalarıDoğal ahşap yemek masaları6 kişilik yemek masaları8 kişilik yemek masaları10 kişilik yemek masalarıMasif masa modelleriMasif masa fiyatlarıAhşap masa fiyatlarımeşe ahşap yemek masasımutfak masası fiyatlarıağaç masaahşap masameşe ahşap masaCeviz yemek masasıMutfak masası çeşitleri. Oval yemek masasıKare yemek masasıDikdörtgen yemek masasıdoğal ahşap yemek masasıyemek masası fiyatlarıeskitme ahşap yemek masası6 kişilik yemek masasıdoğal ahşap masayemek masasıyemek masası modellerimutfak masasımutfak yemek masasımasa sandalyeMekan Kapılarıyuvarlak ahşap yemek masasıahşap masa sandalyeahşap mutfak masasımeşe masaahşap masa resimleri8 kişilik yemek masası10 kişilik yemek masasıceviz ahşap yemek masasımasif mutfak masasıyemek masalarıKapı İmalatı Yapan FirmalarKapı Çeşit ve ModelleriAhşap KapılarAhşap Kapı ModelleriAhşap Kapı ÇeşitleriAynalı KapılarCamlı KapılarAynasız KapıOda KapısıOda Kapı çeşitleriİç Mekan KapılarOtel Oda KapılarOtel Oda Kapı ModelleriOtel Oda Kapı Çeşitleriİç Mekan Kapı Modelleriİç Mekan Kapı ÇeşitleriGiriş KapılarıBina KapılarıDış Mekan KapılarDış Bina Giriş Kapılarımutfak masa modelleriyuvarlak ahşap yemek masası modeliklasik ahşap masadoğah ahşap mutfak masasımutfak ahşap masasıdikdörtgen ahşap yemek masasımeşe yemek masasıeskitme yemek masasımutfak masası modelleriyuvarlak yemek masası çeşitleriahşap yemek masası çeşitleriyemek masası resimleriyemek masası ve sandalyesiyemek masası takımıbüyük ahşap yemek masasılüks ahşap yemek masasıucuz ahşap yemek masasıoval yemek masalarıyuvarlak masa sandalyeahşap yuvarlak masalüks yemek masasımasif masa resimlerialtı kişilik masadoğal ahşap mutfak masasıyuvarlak ahşap masa çeşitlerimasa ve sandalye çeşitleriağaç yemek masalarıkütük masarestorant masalarılüks restaurant masalarıahşap restaurant masalarıahşap yemek masa sandalyemasif yeme masasıklasik ahşap yemek masalareskitme ahşap yemek masalarlüks ahşap masaahşap yemek masasıaltı kişilik yemek masasıdört kişilik yemek masasısekiz kişilik yemek masasıon kişilik yemek masasıyemek masaları çeşitleritoplantı masaları modelleriyuvarlak yemek masasıyuvarlak toplantı masasımasif masa çeşitleriklasik ahşap yemek masaları